AirPods kopen met korting, overzicht van alle aanbiedingen

WhatsApp
Facebook
Twitter

Inhoud

De Airpods zijn de draadloze oortjes van Apple. Momenteel zijn er 3 opties: Apple Airpods, Apple Airpods Pro en Apple Airpods Max. Ben jij op zoek naar de laatste aanbiedingen of kortingen voor de Airpods? Zoek niet verder! Hieronder kan je de huidige prijzen & aanbiedingen terugvinden. Alsook waar jij de goedkoopste Airpods nu kunt bestellen.

De Airpods (Pro) aanbiedingen

De populaire oortjes van Apple worden bij verschillende webshops en winkels aangeboden. Populaire webshops zoals Amazon, Bol.com, Coolblue hebben steeds een ruimte voorraad van de Airpods. Maar waar kan jij nu de goedkoopste Airpods bestellen?

Leestip: Welke Airpods moet je kopen?

Airpods Pro korting/ aanbiedingen

De belangrijkste kenmerken van de Airpods pro zijn de noice cancelling, draadloos oplaadbare case, gebruiksduur van 4,5 uur.

Airpods 2 aanbiedingen

Waarom kiezen voor de Apple Airpods?

Alle Airpods zijn van zeer degelijke bouwkwaliteit en bieden een een subliem audiogeluid! Ze connecteren probleemloos met al je Apple devices (iPhone, MacBook, iPad) maar ook als je een Android toestel heb, kan je profiteren van de Apple kwaliteit.

Veelgestelde vragen over de Apple Airpods

Er worden heel wat vragen gesteld over de airpods. We hebben de meest gestelde vragen hieronder verzameld en beantwoord.

Zijn de airpods waterdicht?

Zowel de Airpods als de Airpods pro zijn niet waterdicht.

Kan je de Airpods gebruiken met een android smartphone of tablet?

Ja, de Airpods kan je probleemloos via bluetooth verbinden met je Android toestel. Android gebruikers kunnen dus ook genieten van het subliem geluid. Bepaalde functionaliteiten zoals oordetectie werken (voorlopig) niet op android.

Hoelang gaan de Airpods mee?

De airpods gaan zo’n 5 uur mee terwijl de Airpods pro’s zo’n 4,5 uur meegaan. De batterijduur kan wat verlengd worden door het aanpassen van de instellingen.

Airpods kopen met korting

Wil je niet de volledige prijs betalen voor de airpods maar een echt koopje doen?

Meer om te ontdekken...

Smartwatch met GPS

De smartwatch is ondertussen zowel een stijlitem als handige gadget geworden. Heel wat merken zetten daarom ook in op een eigen smartwatch.

Preorder de iPhone 13

De iPhone 13 werd op dinsdag 14 september voorgesteld op het speciale event van Apple. De nieuwe smartphone van Apple is momenteel