GoPro aanschaffen? Waar moet je op letten

WhatsApp
Facebook
Twitter

Inhoud

Als je op zoek bent naar een actioncam, dan moet je kiezen voor een GoPro. Al jaren dé beste oplossing voor camera’s die tegen een stootje kunnen. Maar waar moet je nu opletten bij de aanschaf van een GoPro? We geven je graag tekst & uitleg zodat jij de juiste aankoop doet!

  • Ontdek hier de laatste GoPro telg

GoPro – waar moet je op letten

Jaarlijks worden er nieuwe toestellen / versies van de GoPro actioncamera gelanceerd. Telkens is dit een verbeterde versie van zijn voorgangen. Maar het is dan maar de vraag of je steeds voor de laatste versie moet kiezen.

  • GoPro Hero 8 (2019)
  • GoPro MAX: 360° camera (2019)
  • GoPro Hero 7 Black (2018)
  • GoPro Hero 7 Silver (2018)

Oudere toestellen zoals de GoPro Hero 6, Hero 5, … zijn niet meer beschikbaar om nieuw te kopen.

Kies voor een verwijderbare batterij

De achillespees van elke actioncamera is de batterijduur. Hier heeft GoPro ook nog niet hét antwoord op gevonden. Maar houdt er rekening mee dat de batterij snel leeg gaat.

Extra reserve batterijen bij de hand hebben is dan ook een must!

Bekijk de mogelijke opslagcapaciteit

Sommige GoPro camera’s hebben een maximale opslagcapaciteit voor foto’s / video’s. Bekijk goed wat de maximale opslagcapaciteit is en of dit voldoende is voor jouw gebruik.

Zorg voor extra geheugenkaartjes.

Bij de GoPro Hero Black edities moet je zelf steeds een geheugenkaartje (micro SD kaartjes) aanschaffen. Meerdere geheugenkaartjes voorzien is zeker geen overbodige luxe.

Zorg voor extra accessoires

De GoPro is een schitterend toestel, maar het wordt nog beter met de juiste accessoires. Heb je nog geen actioncam, dan kijk je best eens naar de verschillende starterskits.

Zo heb je direct de juiste / nodige accessoires bij de hand & bespaar je ook heel wat euro’s.

Interessante starterkits

Backup mogelijkheden

Ben je op reis of ga je leuke beelden maken die je zeker niet wil kwijt geraken? Dan is een backup van je micro SD kaartjes zeker een must!

Voor een backup onderweg raden we de Western Digital My Passport Wireless Pro aan! Zo kan je zonder een computer / laptop jouw SD kaartjes veilig backuppen.

Waar moet je de GoPro kopen?

We raden je aan om de GoPro aan te schaffen bij Coolblue. Bestel je de GoPro vandaag, dan heb je hem morgen in huis.

Maar voornamelijk de starterkits (met de nodige accessoires) zijn heel interessant.

Meer om te ontdekken...

Smartwatch met GPS

De smartwatch is ondertussen zowel een stijlitem als handige gadget geworden. Heel wat merken zetten daarom ook in op een eigen smartwatch.

Preorder de iPhone 13

De iPhone 13 werd op dinsdag 14 september voorgesteld op het speciale event van Apple. De nieuwe smartphone van Apple is momenteel