welk gopro micro sd kaartje

Welke geheugenkaart gebruiken voor de GoPro?

WhatsApp
Facebook
Twitter

Inhoud

Het belang van een degelijk en snel micro SD kaartje wordt maar al te vaak in de wind geslaan. Veel mensen kopen de verkeerde geheugenkaartjes voor hun GoPro. Gevolg? De GoPro loopt vast tijdens het filmen, dat ene shot kan je nu niet meer maken. Of je hebt geen plaats meer op je geheugenkaartje. Allemaal zaken die vermeden kunnen worden. Hieronder kom jij te weten welk geheugenkaartje je moet gebruiken voor de GoPro en hoe je het geheugenkaartje kan herkennen. Volg je mee?

GoPro Hero 8: welk micro sd kaartje?

GoPro lanceert in 2019 de GoPro Hero 8 Black, de nieuwste camera in de GoPro familie en de opvolger van de GoPro Hero 7. Ook in de GoPro Hero 8 black moet je een micro SD kaartje steken om al je foto’s & video’s op te slaan. Maar welk micro SD kaartje gebruik je het best?

Het beste micro SD kaartje dat je nu kan kopen is de Sandisk Extreme 128 GB (160MB / seconde)

Het belang van de juiste geheugenkaart!

Het geheugenkaartje is één van de belangrijkste accessoires van de GoPro. Het zorgt ervoor dat je beeldmateriaal (foto’s & video’s) op een goede manier worden opgeslaan. Het gebruik van de verkeerde geheugenkaart kan ervoor zorgen dat:

  • Je GoPro vastloopt tijdens het filmen
  • Beeldmateriaal verloren gaat
  • Beelden gaan haperen

Oplossing: het juiste micro SD kaartje kopen voor de GoPro.

GoPro geheugenkaart – Welk micro SD kaartje is geschikt voor mijn GoPro?

Aanbeveling van GoPro:

GoPro zelf beveelt het gebruik van volgende micro SD kaartjes aan: SanDisk Extreme Pro serieLexar 633xSamsung Pro Plus serie. Maar het belangrijk dat je

Sandisk Extreme PRO

  • Snel lezen & schrijven
  • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
  • Inclusief handige adapter
  • Verkrijgbaar in 64gb & 128gb

Hoeveel SD kaartjes moet je meehebben?

Dat is een lastige vraag en is afhankelijk van enkele factoren. Hoe vaak kan je het beeldmateriaal op een computer zetten? Op welke kwaliteit ga je filmen?

Algemeen gezien raden we iedereen aan om minimum 3 micro SD kaartjes mee te nemen van min. 64GB. Zo heb je steeds voldoende opslagcapaciteit. Zeker als je niet direct je geheugenkaartje kan back-uppen.

TIP: Gebruik GoPro SD geheugenkaartjes

Het team achter GoPro raadt iedereen aan om regelmatig je geheugenkaartje te formatteren. Hiermee wordt het kaartje volledig opgekuist en zet de originele indeling van je geheugenkaartje terug correct.

Doe dit regelmatig zodat je GoPro steeds op een correcte manier kan communiceren met je geheugenkaartje. Dit is natuurlijk zeer belangrijk!

Goedkoop geheugenkaartje voor GoPro

Goed nieuws! De laatste jaren zijn de prijzen van de geheugenkaartjes voor GoPro’s en andere toestellen drastisch in prijs verlaagd! Het aankopen van een micro SD kaartje kost de wereld niet meer.

TIP: Zorg dat je enkele extra kaartjes aankoopt!

Waar GoPro geheugenkaartje kopen?

Koop je Micro SD kaartjes voor je GoPro bij Bol.com voor de beste prijzen.

Meer om te ontdekken...

Smartwatch met GPS

De smartwatch is ondertussen zowel een stijlitem als handige gadget geworden. Heel wat merken zetten daarom ook in op een eigen smartwatch.

Preorder de iPhone 13

De iPhone 13 werd op dinsdag 14 september voorgesteld op het speciale event van Apple. De nieuwe smartphone van Apple is momenteel