Welke iPad kopen?

WhatsApp
Facebook
Twitter

Inhoud

Ben je op zoek naar een nieuwe iPad? We helpen je graag in je zoektocht welke ipad je moet kopen. Apple lanceert jaarlijks een nieuwe versie of reeks van hun tablet. Maar weet jij nog welke ipad nu het beste is of het beste bij je past? Hieronder kom je alles te weten om de iPads goed te vergelijken en zo de juiste ipad te vinden.

iPads vergelijken

Voordat je een ipad gaat kopen, raden we iedereen aan om de verschillende modellen met elkaar te vergelijken. Zo weet je direct de verschillen tussen de toestellen. Maar ook direct het prijsverschil tussen de toestellen.

Welke ipad past bij jou?

Aangezien er verschillende versies van de ipad bestaan, dan zal ook niet elke versie bij jouw gebruik passen. De eerste vraag die je jezelf moet stellen is waarvoor je de ipad nu gaat gebruiken?

Beste ipad voor school/studenten

Beste ipad voor zakelijk gebruik

Ipad voor kind

De beste iPads voor kinderen zijn voornamelijk de kleinere modellen zoals de ipad air.

Tip: welke MacBook kopen?

Tip: Welke iPhone kopen?

Meer om te ontdekken...

Smartwatch met GPS

De smartwatch is ondertussen zowel een stijlitem als handige gadget geworden. Heel wat merken zetten daarom ook in op een eigen smartwatch.

Preorder de iPhone 13

De iPhone 13 werd op dinsdag 14 september voorgesteld op het speciale event van Apple. De nieuwe smartphone van Apple is momenteel