iPhone kopen

Iphone is dé smartphone van Apple. Jaarlijks wordt een nieuw model van deze populaire smartphone voorgesteld. Hieronder ontdek je de actuele modellen, waarom je wel/niet moet kiezen voor een iPhone & zoveel meer.

Iphone

De iPhone is de smartphone van Apple. In 2007 lanceerde Apple de eerste versie van dit succes product. Sindsdien verscheen elk jaar een nieuwe of aangepaste versie van de iPhone.

Leestip: Ontdek meer over de iPhone lanceringen

iPhone kopen

Wil jij een nieuwe iPhone aankopen? Doe het dan bij Bol.com of Coolblue. Beide partijen bieden een uitstekende service aan. Koop je het toestel vandaag? Dan heb je het morgen in huis!

  • Ontdek de iPhones bij Coolblue
  • Ontdek de iPhones bij Bol.com

Goedkope iPhone kopen

Aan elke iPhone hangt een prijskaartje. Ben je op zoek om een goedkope iPhone te kopen? Dan zijn er verschillende tips waarmee jij de beste aankoop kunt doen.

  • Black Friday kortingen

Refurbished iPhone

Wil je een goedkope iPhone kunnen bestellen? Dan is een refurbished iPhone misschien iets voor jou? Een refurbished iPhone is een gebruikt toestel die een volledig nazicht heeft gekregen van Apple maar goedkoper kan worden aangekocht.

Preorder de iPhone 13

De iPhone 13 werd op dinsdag 14 september voorgesteld op het speciale event van Apple. De nieuwe smartphone van Apple is momenteel nog niet te

welke iphone kopen

Welke iPhone kopen?

Velen stellen de vraag “Welke iPhone moet ik nu kopen?” Jaarlijks worden er nieuwe iPhones gelanceerd in verschillende vormen, formaten en met verschillende specificaties. Maar welke iPhone moet je nu kopen? En welke iPhone past bij jou?

Lancering iPhone 13

Hieronder kom je alles te weten over de lancering van de nieuwste iPhone. Elk jaar lanceert Apple één of meerdere nieuwe versies van hun smartphone.