Apple iPhone 12 Mini, 12, 12 Pro en 12 Pro Max

WhatsApp
Facebook
Twitter

Inhoud

Apple kondigde in oktober 2020 haar nieuwste iPhone model aan: iPhone 12 Mini, 12, 12 Pro & 12 Pro Max. Hieronder kan je alle nodige informatie terugvinden & waar je dit toestel (tegen de beste prijs) kunt aankopen.

iPhone 12 kopen

De iPhone 12 is beschikbaar in heel wat winkels. Wil je de iPhone 12 kopen? Klik hieronder de winkel van jouw voorkeur & bestel dit prachtig toestel.

Pro tip. Bestel vandaag bij Coolblue, ontvang morgen je toestel in huis!

Waar kan je de iPhone 12 kopen?

De iPhone 12 zal in de meeste elektro zaken beschikbaar zijn. Wil je de iPhone 12 of iPhone 12 pro snel in huis hebben? Koop die dan het beste bij Coolblue of bol.com

iPhone 12 kopen bij Telenet

Als Telenet klant kan je profiteren van klantenkorting. Op de website toestellen.telenet.be vind je het actuele aanbod van beschikbare smartphones.

Omdat het aanbod regelmatig wijzigt, kijk je best hier even om te zien of de iPhone 12 of iPhone 12 pro beschikbaar is.

iPhone 12 met abonnement

Bij bepaalde providers kan je een iPhone 12 aankopen (tegen een lagere prijs) in combinatie met een abonnement.

Alvorens je zo’n abonnement afsluit is het wel interessant om te weten als dat abonnement wel bij jouw verbruik past. Want in vele gevallen is een los toestel kopen gecombineerd met een andere abonnement uiteindelijk voordeliger.

iPhone 12 kopen in België

In België is de iPhone 12 beschikbaar vanaf. Preorden je iPhone zeker op voorhand zodat je als een van de eerste kan zijn om deze in bezit te hebben .

iPhone 12 kopen in Nederland

In Nederland is de iPhone 12 beschikbaar vanaf. Preorden je iPhone zeker op voorhand zodat je als een van de eerste kan zijn om deze in bezit te hebben .

iPhone 12 met korting

Wil je de iPhone 12 zo goedkoop mogelijk kopen? Dan zijn er enkele manieren om deze met korting aan te schaffen

 • Vergelijk de prijzen tussen de verschillende aanbieders
 • Refurbished iPhone 12 is ook een optie
 • Iphone 12 gecombineerd met een abonnement
 • Iphone 12 aankopen via de werkgever

iPhone 12 specificaties

De 4 toestellen van de iPhone 12 reeks hebben elk hun eigen specificaties. Ontdek hieronder de verschillen tussen alle 4 de toestellen.

ProductiPhone 12 miniiPhone 12iPhone 12 ProIphone 12 Pro Max
KleurenZilver, Grafiet, Goud, OceaanblauwZilver, Grafiet, Goud, Oceaanblauw
Capaciteit128GB – 256GB – 512GB128GB – 256GB – 512GB
Schermgrootte6,1″6,7″
Gewicht187 gram226 gram
Spat-, water-, stofbestendigJa*Ja*
ChipA14 Bionic chipA14 Bionic chip

Waarom je beter online een iPhone 12 koopt?

Hoewel je een iPhone zowel in de winkels als online kunt kopen, is het interessanter om het toestel online aan te schaffen.

 • Ecologisch
  Als iedereen zelf om zijn/haar iPhone zou gaan naar de winkel, dan betekent dit enorm veel verkeer op de baan. Kies je ervoor om je iPhone online te bestellen, dan hoeft er slechts 1 bestelwagen de baan op (die meerdere pakketjes thuis levert).
 • Verkoop op afstand – 30 dagen inruilen
  Als je een product online aankoopt, dan heb je de mogelijkheid om na levering je product binnen de 30 dagen terug te sturen. Ben je niet tevreden van je product of gewoon niet overtuigd? Stuur hem dan gewoon terug!
 • Vaak de beste prijs
  Online kan je meestal de beste prijs voor je product terugvinden. Ook kan je heel eenvoudig de verschillende winkels controleren voor de beste prijs.
 • Grootste keuze
  Naast de eenvoud heb je ook gewoon de grootste keuze. Wil je je iPhone in een specifiek kleur bestellen met een bepaalde opslagcapaciteit? Online vind je die zeker terug!

iPhone 12 prijzen vergelijken

Hoewel de prijzen van de iPhones zelden veel verschillen, komt het toch voor dat de ene webshop de iPhone net iets goedkoper aanbiedt dan de andere. Daarom raden we iedereen steeds aan om de belangrijkste webshops (Coolblue / Bol.com) te controleren om zo de beste prijs te kunnen krijgen.

Veel gestelde vragen over de iPhone 12

Is de iPhone 12 waterdicht?

Waarom geen oplader bij iPhone 12?

Wanneer iPhone 12 uit in België / Nederland?

Wat kost de iPhone 12?

Welke iPhone 12 kopen?

iPhone 12 lancering

Meer om te ontdekken...

Smartwatch met GPS

De smartwatch is ondertussen zowel een stijlitem als handige gadget geworden. Heel wat merken zetten daarom ook in op een eigen smartwatch.

Preorder de iPhone 13

De iPhone 13 werd op dinsdag 14 september voorgesteld op het speciale event van Apple. De nieuwe smartphone van Apple is momenteel