welke iphone kopen

Welke iPhone kopen?

WhatsApp
Facebook
Twitter
Velen stellen de vraag "Welke iPhone moet ik nu kopen?" Jaarlijks worden er nieuwe iPhones gelanceerd in verschillende vormen, formaten en met verschillende specificaties. Maar welke iPhone moet je nu kopen? En welke iPhone past bij jou?

Inhoud

Elk jaar worden er een hele reeks iPhone modellen voorgesteld door Apple. Het wordt zo moeilijk om het bos door de bomen te zien. Welke iPhone moet je. nu kopen?

Welke iPhone kopen? Onze favorieten

Hieronder kan je de meest actuele lijst terugvinden van de beschikbare iPhones alsook onze waardering of advies om het toestel te kopen

 • Klein toestel: iPhone SE 2020
 • Beste prijs/kwaliteit: iPhone 12
 • Beste iPhone: iPhone 12 pro max

Welke iPhone past bij mij?

De iPhone die bij jou past is afhankelijk van de wensen en verwachtingen die je hebt van het toestel. Enkele factoren die bepalen welke iPhone bij jou past zijn:

 • Schermgrootte:
  Meer en meer smartphones (alsook iPhones) krijgen een groot scherm. Hoewel heel wat mensen toch liever een klein(er) scherm gebruiken. Apple biedt met enkele iPhones een antwoord op die vraag.
 • Opslagcapaciteit
  Apple ontwikkeld hun toestellen dat het niet mogelijk is om extra opslagcapaciteit toe te voegen met een micro sd kaartje (zoals bij de meeste Android telefoons wel mogelijk is). Dit hoeft niet per se een nadeel te zijn. Maar bij aankoop moet je wel een goede keuze maken.
 • Camera mogelijkheden
  Elke iPhone beschikt anno 2021 over een zeer degelijke camera. Dus mooie foto’s ga je met elk toestel kunnen nemen. Ben je veel met foto’s of fotografie bezig & wil je alle toeters & bellen? Dan raden we je aan om een duurder model te kiezen.
 • Je budget de iPhones kunnen een stevig prijskaartje bevatten. Afhankelijk van je beschikbaar budget zullen bepaalde toestellen niet meer bij je (budget) passen.

Waarom een iPhone kopen?

Velen stellen zich ook de vraag waarom een iPhone zo populair is. Bij elke lancering zijn er enkele die-hard fans die gaan aanschuiven om als een van de eerste de nieuwste iPhone te kunnen aankopen. Maar waarom toch?

 • iPhone is meer dan een smartphone
  Voor bepaalde gebruikers is een iPhone meer dan alleen een smartphone. Ze willen ermee uitpakken & zeker als het over een nieuw model gaat.
 • Eigen eco systeem (iOS)
  Apple staat ervoor bekend dat hun toestellen steeds feilloos met andere Apple toestellen kunnen communiceren. Dat eco systeem (iOS – macOS) is zodanig gemaakt dat elke gebruiker hiermee eenvoudig aan de slag kan. Apple staat voor eenvoudig.
 • Blijft zijn waarde behouden
  Hoewel een iPhone een redelijk prijskaartje heeft, blijft het ook zijn waarde behouden

Beste iPhone van 2021

Ben je gewoon op zoek naar de beste iPhone van 2021? Dan moet je kiezen voor de iPhone 12 Pro Max. De nieuwste telg van de iPhone familie werd in 2021 gelanceerd.

Conclusie: welke iPhone kiezen

Er zijn dus heel wat factoren die bepalen welke iPhone het beste bij je past. Maar weet dat je met een iPhone eigenlijk geen miskoop kunt doen. Koop een iPhone die momenteel aangeboden wordt door o.a. Coolblue en Bol.com. en je zit zeker goed

Tip: Welke MacBook kopen?

Tip: Welke Airpods kopen?

Meer om te ontdekken...

Smartwatch met GPS

De smartwatch is ondertussen zowel een stijlitem als handige gadget geworden. Heel wat merken zetten daarom ook in op een eigen smartwatch.

Preorder de iPhone 13

De iPhone 13 werd op dinsdag 14 september voorgesteld op het speciale event van Apple. De nieuwe smartphone van Apple is momenteel