Welke MacBook kopen?

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Inhoud

Op zoek naar een MacBook, maar weet je niet goed welk model je nu moet kiezen? Hieronder geven we je de nodige tips voor het kiezen van een MacBook. Zo weet je direct welke MacBook bij jou past!

Welke Apple MacBook kopen?

Jaarlijks lanceert Apple nieuwe versies van hun MacBooks. Dit zijn de laptops van Apple met premium kenmerken.

MacBook Air

Op zoek naar een MacBook die licht, snel & uiterst draagbaar is? Dan is de Macbook Air de Macbook die jij nodig hebt.

Tip: De 2020 editie van de MacBook Air beschikt reeds over de nieuwe M1-chip voor extra verbeterde prestaties.

Macbook Pro 13 of 16 inch

Op zoek naar een krachtpatser in klein of groter formaat? Dan is de MacBook Pro wat jij nodig hebt. De krachtigste laptop op de markt, geschikt voor elke lastige opdracht (zelfs video bewerking / foto bewerking / …

Macbook Air vs Macbook Pro

Weet je niet welke Macbook je moet kopen? De MacBook Air of de MacBook Pro? Hierbij willen we je graag een handje helpen.

Macbook kopen – waarop letten?

Ben je van plan om een nieuwe MacBook Air of MacBook Pro aan te schaffen? Dan zijn er enkele zaken waar je rekening mee moet houden:

  • Grootte van het scherm
  • Aantal USB-C ingangen
  • Opslagcapaciteit

Welke Macbook kopen als student

Apple heeft speciale studentenkortingen voor Macbook en nog enkele andere producten. Kan je een geldig studentenbewijs voorleggen? Dan geniet je van korting op o.a. de MacBooks. Maar welke MacBook moet je nu kopen als student?

MacBook Pro: We raden de MacBook Pro aan voor iedereen die studeert in een grafische richting (video bewerking / foto bewerking / 3D tekenen / AutoCad), Marketing, Web Development, …

MacBook Air: moet je geen zware taken uitvoeren die veel van je toestel vragen? Dan is een MacBook Air zeker voldoende. De MacBook Air heeft als voordeel een betere batterij & uiterst draagbaar.

Welke toepassingen ga je gebruiken?

Een belangrijke vraag is hiervoor welke toepassingen je gaat gebruiken op je MacBook? Ga je die gebruiken voor videobewerking of Photoshop?

Macbook kopen met Studentenkorting

Student & op zoek naar een MacBook (pro) met studentenkorting? Lees ons pagina over Apple Studentenkorting.

Macbook M1 vs Macbook Intel

Apple lanceerde eind 2020 hun nieuwe Macbooks met hun eigen M1 chip. Voorheen werden de chips van Intel gebruikt maar door productieproblemen besliste Apple om zelf hun Macbook chips te maken.

De Macbook Pro 13 inch & Macbook Air 13 inch zijn de eerste die over een M1 chip beschikken. En of het en verbetering is.

Meer om te ontdekken...

Apple Studentenkorting 2020

Op Apple producten wordt er zelden of nooit korting gegeven. Maar als student kan je wel profiteren van de Apple studentenkorting. Je

welke iphone kopen

Welke iPhone kopen?

Velen stellen de vraag “Welke iPhone moet ik nu kopen?” Jaarlijks worden er nieuwe iPhones gelanceerd in verschillende vormen, formaten en met verschillende specificaties. Maar welke iPhone moet je nu kopen? En welke iPhone past bij jou?