De beste powerbanks! Advies & tips

WhatsApp
Facebook
Twitter

Inhoud

Een powerbank is een must have voor velen. Door dat de smartphone, tablet, airpods niet meer weg te denken zijn uit ons dagelijks leven, hebben we nu ook meer dan ooit nood aan draagbare elektriciteit. Meer en meer verkiezen er dan ook voor om een powerbank aan te schaffen. Maar doordat het aanbod zo groot is, geven wij een overzicht van de beste powerbanks van dit moment.

Wat is een powerbank?

Een powerbank is een draadloze batterij die geschikt is om je elektronische gadgets zoals smartphone, tablet, GoPro op te laden.

Powerbank kopen? Waar moet je op letten?

Wil je een powerbank aanschaffen? Dan bekijk je beter eerst eens wat jij precies nodig hebt. Enkel zo kan je de beste powerbank die bij jou past vinden.

Wat wil je opladen

De belangrijkste vraag voor de aanschaf van een powerbank: wat wil je gaan opladen. Gaat het enkel over je smartphone? Of wil je verschillende toestellen tegelijk opladen. En wil je ook de mogelijkheid hebben om bvba je laptop op te laden?

Hoeveel keer wil je opladen?

Een andere vraag is hoeveel keer je je toestellen wilt opladen. Dient je powerbank enkel ter ondersteuning en overbrugging bij een lege batterij? Of ga je enkele dagen op avontuur zonder elektriciteit en moet je zo je smartphone verschillende keren opladen?

20.000 mAh powerbank

Wil je zeker zijn dat je je powerbank verschillende keren kunt gebruiken voor het opladen van je smartphone of verschillende toestellen van extra stroom voorzien? Kies dan voor een powerbank van minstens 20.000 mAh.

De capaciteit van je smartphone ligt tussen de 3000 mAh en de 5000 mAh. Met een powerbank van 20.000 mAh kan je je smartphone zo’n 4 a 6 keer opladen.

Powerbank voor je laptop

Wil je ook je laptop kunnen opladen, dan moet deze ook genoeg stroom voorzien om je laptop te kunnen laden.

Lees zeker onze blogpost over: powerbanks voor laptops.

Beste powerbank merken

Hierboven hebben we de beste powerbanks voor je opgelijst. Onze favoriete merken voor powerbanks zijn:

  • Xtorm
  • Belkin

Meer om te ontdekken...

Smartwatch met GPS

De smartwatch is ondertussen zowel een stijlitem als handige gadget geworden. Heel wat merken zetten daarom ook in op een eigen smartwatch.

Preorder de iPhone 13

De iPhone 13 werd op dinsdag 14 september voorgesteld op het speciale event van Apple. De nieuwe smartphone van Apple is momenteel